2019-11-06 11:26:26• hírek • x

Megbízható pellettüzelésű intelligens OPOP kazánok a Talentum Kft-nél

Az éppen idén 25 éves születésnapját ünneplő Talentum Kft. munkatársai szerint a szilárd-tüzelésű kazánok közül is a pelletes tüzelésű modellek a lehetnek a legjobb választás.


Az idén két és fél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Talentum Kft-nál mintegy 10 éve főként a szilárd-tüzelésű kazánok eladására összpontosítanak, ezek közül is a pellettüzelésű modellek a legkeresettebbek, mivel gyakorlatilag bármilyen helyzetben megfelelőek lehetnek, köszönhetően a 10-től egészen 200W-os teljesítményig terjedő széles választéknak.

„Ezelőtt mintegy 5 évvel a fás kazánt vásárolni sokkal észszerűbb döntés volt, gazdasági tekintetben jobban megérte. Olcsóbb volt a fa, volt mivel tüzelni, viszont a jelenlegi helyzetnek köszönhetően hangsúlyosabb szerephez jutnak a pelletes kazánok. A fa ára duplájára nőtt, viszont a pellet ára évek óta stagnál, így minden tekintetben jobb választás lehet ezekbe beruházni.” – vélekedik Sarkadi Péter, tulajdonos.



Véleménye szerint a pellet egyébként is egy megbízható, száraz tüzelőanyag, míg a fa sokszor nem szárad ki eléggé, nevességtartalma tönkreteszi a kazánokat, sőt, a pelletes kazánok sokkal nagyobb intelligenciával is rendelkeznek mint a fa-, illetve a gázfűtéses kazánok.

A Talentum Kft. az OPOP kazánokat forgalmazza, ezek közül is a Biopel széria különböző modelljeit. A magas intelligenciával rendelkező fűtőalkalmatosságok internet-csatalakozással rendelkeznek, minek köszönhetően állandó összeköttetésbe vannak az ezeket felügyelő szervizekkel, így bármilyen hiba lép fel, azokat akár a távolból is lehet orvosolni.

Az OPOP kazánokat mintegy 12 éve forgalmazza a Talentum Kft, sőt, a cseh és dán partnerekkel közösen éveken át új fejlesztéseket sikerült megálmodni és kivitelezni, melynek köszönhetően egy megbízható, jól működő termékké vált egész Romániában.

A cég teljes szervizhálózattal rendelkezik az egész ország területén, számos viszonteladóval rendelkeznek, minek köszönhetően gyakorlatilag az ország bármelyik pontjára eljutnak a termékeik.



Ami a pellettüzelésű kazánok árát illeti, felszerelésük drágább mint egy hagyományos konvekciós kazáné, mintegy 3 év alatt megtérül ez a befektetés, amit követően sokkal gazdaságosabb lesz ezek használata. Ennek köszönhetően az elmúlt években a Talentum Kft-nél az eladott kazánok 70%-át a pelletes kazánok tették ki, és csak 30%-ot a fás tüzelésű kazánok.

Ami a szervizelést illeti, a kazánok karbantartását Szatmár megye teljes területén a Talentum Kft. biztosítja, megyén kívül, az ország egész területén különböző szervizpartnerekkel együttműködve oldják meg ezek karbantartását.

Az pelletes OPOP kazánok élettartamát tekintve mintegy 10 évre számíthat a vásárló, ugyanakkor a beszerzést követően 2 év garancia jár az elektronikus részekre, és további 5 év garancia minden egyes fém komponensre, ami a kazánhoz tartozik.



Kazánokon kívül a Talentum Kft-nál mindent megtalál amiben víz vagy gáz folyik, minek köszönhetően garantált házhoz szállítással egy teljes fűtésrendszert készek kiépíteni a cég munkatársai.

Ha egy hagyományos, vagy egy intelligens fűtésrendszer kiépítését tervezi, keresse bátran a Talentum Kft-t. A cég 25 éves tapasztalata szavatolja a elvárt minőséget.
 

A Talentum Kft-t, megtalálják Szatmárnémetiben az Aurel Vlaicu út 72. szám alatt, a Rachel Kereskedelmi Komplexumban.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: